Fertility+ ZANJO

BREZPLAČNA DOSTAVA

Fertility+ ZANJO

Zakaj je FERTILITY+ najboljša izbira na trgu?

IZBOLJŠA PLODNOST

S povišanimi vrednostmi cinka in selenom uravnava hormonsko ravnovesje, varuje pred oksidativnim stresom in pomaga ženskam z nepravilnostmi v lutealni fazi.

OMILI TEŽAVE

Z dodanim vitaminom B6 pomaga v boju proti menstrualnim krčem, predmenstrualnemu sindromu in vaginalnim okužbam, ki lahko otežijo zanositev.

KREPI IMUNSKI SISTEM

Z vitamini A, C, D in E, korenino Mace ter patentirano vodotopno obliko antioksidanta koencima Q10 (Q10Vital®) krepi imunski sistem in izboljšuje počutje.
Popolna kombinacija vitaminov, mineralov in antioksidantov, ki na naraven način izboljšujejo plodnost.

Sestavine

Skrbno izbrane, visoko kakovostne in preverjene sestavine.

SestavinaDnevni odmerek (2 kapsuli)% PDV
Koencim Q10 50 mg *
L-arginin 150 mg *
Korenina Mace 100 mg *
Magnezij 100 mg 27 %
Vitamin C 100 mg 125 %
Vitamin E 15 mg 125 %
Cink 25 mg 250 %
Vitamin A 334 µg 42 %
Vitamin D 15 µg 300 %
Baker 1 mg 100 %
Vitamin B6 2 mg 143 %
Folna kislina 600 µg 300 %
Selen 120 µg 218 %
Vitamin B12 50 µg 2000 %
Vitex Agnus Castus 50 mg *

Cink

Cink krepi imunski sistem in je ključen za uspešno razmnoževanje. Regulira ženske spolne hormone. Potreben je namreč za sintezo tako estrogena kot progesterona. Pomanjkanje cinka in posledično hormonsko neravnovesje lahko tako privede do zmanjšane plodnosti zaradi neredne menstruacije, prizadetega delovanja jajčnikov in potovanja jajčeca skozi jajcevod.

Folna kislina

Dandanes ginekologi priporočajo uživanje folne kisline (sintetična oblika vitamina B9) že pred načrtovano nosečnostjo, saj je slednja ključnega pomena za zdrav zarodek. Ta vitamin (B9) namreč pomaga preprečiti nepravilnosti pri razvoju otrokovega živčnega sistema. Ključen je pri zapiranju nevralne cevi in razvoju le-te v možgane in hrbtenjačo.

Vitamin B12

B12 ali kobalamin je vodotopni vitamin, ki je zadolžen za normalno delovanje možganov in živčnega sistema ter za tvorbo rdečih krvničk. Vključen je v presnovo vsake celice v telesu in vpliva na sintezo DNK, presnovo maščobnih kislin ter aminokislin. B12 izboljša maternično sluznico, pozitivno vpliva na oploditev jajčeca in ovulacijo ter zmanjša možnost splava. Dlje časa trajajoče pomanjkanje vitamina B12 povzroči spremembe v ovulaciji in razvoju jajčeca ter lahko vodi v neuspešno ugnezditev oplojenega jajčeca. V skrajnih primerih lahko privede celo do odsotnosti ovulacije.

Vitamin B6

Študije kažejo, da lahko vitamin B6 pomaga premagovati težave, povezane z menstruacijo, nosečnostjo in menopavzo. Lajša predmenstrualni sindrom, depresijo, povezano z uživanjem kontracepcijskih tablet ter slabost in bruhanje v zgodnji nosečnosti. B6 pomaga uravnavati hormonsko ravnovesje in podaljšuje lutealno fazo. To je obdobje v menstrualnem ciklu med ovulacijo in menstruacijo. Če je ta faza prekratka (pogost pojav pri ženskah, ki so uživale oralno kontracepcijo), se začne maternična stena luščiti, še preden se jajčece ugnezdi in zato ne pride do nosečnosti.

Vitamin C

Vitamin C je pomemben faktor spočetja in lahko vpliva na normalno nosečnost. Uravnava hormonsko ravnovesje in pomaga ženskam z nepravilnostmi v letalni fazi. Kot antioksidant celice v telesu varuje pred oksidativnim stresom, s tem pa zmanjša možnost splava in kromosomskih nepravilnosti.

Ekstrakt konopljike

Ekstrakt navadne konopljike uravnava menstrualni cikel, lajša predmenstrualni sindrom in simptome menopavze, zdravi fibrocistične prsi, pri ženskah z nizkimi vrednostmi progesterona preprečuje splav in zdravi neplodnost. Raziskave so potrdile učinkovitost konopljike pri uravnavanju spolnih hormonov, na telo pa deluje nežno in posredno.

Zakaj še je Fertility+ tako učinkovit?

Prehransko dopolnilo Fertility+ je namenjeno vsem ženskam, ki si želijo zanositi. Kapsule Fertility+ s povišanimi vrednostmi cinka, koencimom Q10 in folno kislino dokazano povečujejo možnosti zanositve in uravnavajo menstrualni ciklus.

Koencim Q10 je v telesu izjemno pomembna spojina, saj ima ključno vlogo pri nastanku celične energije. Kot zelo učinkovit naravni antioksidant se uspešno bori s prostimi radikali in tako varuje celice pred poškodbami DNK. Naš izdelek vsebuje unikatno, patentirano vodotopno obliko Q10Vital®, ki ima dokazano izjemno visoko absorpcijo. Številne raziskave so dokazale, da ima antioksidant Q10 tudi pomembno vlogo pri izboljšanju plodnosti.

Prehransko dopolnilo Fertility+ vsebuje tudi izredno dragoceno korenino Mace, rastline iz Andov, ki ima številne zdravilne lastnosti in dokazano krepi imunski sistem, izboljšuje počutje, blaži hormonske težave, pospešuje prebavo, pomaga pri izločanju strupenih snovi iz telesa in izboljšuje plodnost.

Ob uživanju prehranskega dopolnila Fertility+, ki prav tako pomaga izboljšati vaš imunski sistem, ni potrebno uživati drugih prehranskih dopolnil, saj le-to vsebuje zadostno mero mineralov in vitaminov, ki jih je ob normalni prehrani priporočljivo zaužiti v enem dnevu.

Prehransko dopolnilo Fertility+ je zaradi skrbno izbranih sestavin trenutno najboljša izbira na trgu za izboljšanje plodnosti.

Fertility+ je potrebno uživati 2-krat dnevno, po 1 kapsulo zjutraj in zvečer. Zaužije se z vodo, najbolje po obroku.

Dr. Susanne Gaschler, specialistka za umetne oploditve

PREVERITE, kaj
pravijo strokovnjaki!

PRIPOROČILO GINEKOLOGINJE

Dr. Susanne Gaschler:

“Prehransko dopolnilo v kapsulah Fertility+ iz Vitanovala bi priporočila vsem parom, ki si želijo ustvariti družino. Dandanes se zaradi različnih, predvsem družbenih dejavnikov starševstvo prelaga na kasnejše življenjsko obdobje, s težavami ob zanositvi pa se srečuje vsak sedmi par. Vitanovalove kapsule Fertility+, ki so na voljo v dveh različicah – ZANJO in ZANJ, vsebujejo visoke vrednosti cinka, ki je edini element, ki dokazano povečuje plodnost in vam lahko učinkovito pomaga pri načrtovanju družine. Fertility+ prav tako poskrbi za naravno ravnovesje mineralov in vitaminov v telesu ter posledično izboljšuje tudi počutje in krepi imunski sistem. Sočasno zato ni treba uporabljati nobenega drugega prehranskega dopolnila.”

Mnenja uporabnikov

Claudia Wagner
Claudia Wagner
Read More
Ko se danes ozrem nazaj, lahko rečem, da je bila pot do zanositve vse prej kot lahka. Z možem sva se namreč več kot leto dni trudila, da bi zanosila, a žal neuspešno. Posledično sva bila v tem obdobju veliko pod stresom in slabe volje, jaz pa še vedno nisem bila noseča. Vse dokler mi moja ginekologinja ni priporočila kapsul Fertility+. Seveda sem bila sprva skeptična, ker sem v preteklosti preizkusila že več podobnih proizvodov, ki pa niso bili učinkoviti. Pri Fertility+ je bilo drugače. Že po 2 tednih uporabe se je opazno izboljšalo moje počutje, zares pa me je presenetilo, koliko imam kar naenkrat energije. Že po 2 mesecih uporabe kapsul, ki sva jih uživala oba, sva z možem končno zagledala tisti plusek na testu nosečnosti. Seveda so naju preplavila čustva, to je bil čudovit trenutek in bila sva izredno hvaležna. Nama so kapsue Fertility+ zares spremenile življenje, zato bi jih priporočila vsem parom, ki načrtujejo otroka.
NAJBOLJ VŠEČ: Dostopna cena glede na učinkovitost.

PREDVAJAJ VIDEO
Lena Lang
Lena Lang
Read More
Že na začetku razmerja sva se z možem strinjala, da si želiva otroka, pravzaprav dva, zato sva hitro začela z načrtovanjem. Bila sva namreč prepričana, da nama bo uspelo takoj, a še zdaleč ni bilo tako. Najprej so minevali meseci, potem pa je minilo že celo leto, jaz pa še kar nisem bila noseča. Za nasvet sem zato prosila svojo ginekologinjo, ki mi je predstavila Vitanovalove kapsule Fertility+, ki vsebujejo vse minerale in vitamine, potrebne tako za zdravo zanositev kot tudi nosečnost. Že po nekaj tednih uživanja teh kapsul, se je občutno izboljšalo moje počutje. Imela sem več energije in volje do življenja, postala sem bolj pozitivna in sproščena. Po približno 3 mesecih, ko bi morala dobiti mesečno perilo, mi je le-to izostalo. Seveda sem se takoj odpravila v lekarno po test nosečnosti, opravila preizkus in končno zagledala težko pričakovani plus. Bila sem noseča in danes imava z možem čudovito in zdravo hčerko.
NAJBOLJ VŠEČ: Proizvod je 100 % naraven in brez stranskih učinkov.

PREDVAJAJ VIDEO
Primož Koren
Primož Koren
Read More


Ko si mlad, si zamišljaš kako bo, ko boš imel družino. Niti pomisliš ne, da bi lahko naletel na težave. Spominjam se, kako boleče je bilo, ko nama z ženo tudi po letu dni poskušanja ni uspelo spočeti otroka, ki sva si ga tako zelo želela. Sam sem se počutil, kot da mi je v življenju na celi črti spodletelo in nisem se počutil kot pravi moški. Na srečo nama je znanec priporočil kapsule Fertility+, ki jih je užival tudi sam in danes imava doma dva malčka ter s soncem obsijan vsak dan, tudi če zunaj dežuje.

NAJBOLJ VŠEČ: Preprosta uporaba in priročno pakiranje.
Mario Knez
Mario Knez
Read More
Vedno sem si želel postati oče, vendar je res, da sem s to odločitvijo nekoliko odlašal. Ko se danes ozrem nazaj, mi je nedvomno žal. S partnerko sva bila skupaj že 7 let in jaz sem bil že krepko čez trideset. Odločila sva se, da je sedaj res čas, da ustvariva družino in oba sva bila vznemirjena. Na žalost pa vznemirjenje ni prav dolgo trajalo, saj po več kot pol leta rednih spolnih odnosov, ona še vedno ni bila noseča. Zdravnik nama je svetoval, naj preizkusiva 100 % naravne kapsule Fertility+ s cinkom in koencimom Q10, ki naj bi pomagale povečati možnosti za zanositev. Seveda nisva bila ravno prepričana, da bodo le-te učinkovale, a v tistem trenutku sva bila pripravljena preizkusiti vse. In še dobro, da je bilo tako, saj sva po približno 4 mesecih uživanja kapsul Fertility+ izvedela, da pričakujeva prvega otroka. Danes sva ponosna starša deklice in fantka, drugič pa nama je s Fertility+ uspelo že po 2 mesecih poizkušanja.

NAJBOLJ VŠEČ: Vsebnost vitaminov in mineralov, ki izboljšujejo tudi počutje.
Previous
Next

Fertility+ ZANJO paketi

Prva izbira pri načrtovanju družine

fertility+ 1M

1 – mesečna terapija (60 kapsul)

29.90€

REDNA CENA

BREZPLAČNA POŠTNINA

fertility+ 2M

2 – mesečna terapija (120 kapsul)

54.90€

PRIHRANITE: 4,90 €

BREZPLAČNA POŠTNINA

fertility+ 3M

3 – mesečna terapija (180 kapsul)

74.97€

PRIHRANITE: 14,70 €

BREZPLAČNA POŠTNINA

Naročite v paru in
prihranite

Skupaj hitreje do družine!

IZBERITE TRAJANJE TERAPIJE:

1 mesec

54.9 €

109.8€

2 meseca

99.9 €

199.8€

3 mesece

139.9 €

279.8€

+ Brezplačna dostava

Ne prezrite super nasvetov in drugih ugodnosti!

Samo za naše VitaNovalovce!