Fertility+ ZANJ

BREZPLAČNA DOSTAVA

Fertility+ ZANJ

Zakaj je FERTILITY+ najboljša izbira na trgu?

IZBOLJŠA PLODNOST

Uravnava hormonsko ravnovesje, varuje pred oksidativnim stresom in dokazano izboljšuje kakovost semenske tekočine.

IZBOLJŠA PLODNOST

Z dodanim L-argininom izboljša krvni pretok, dobra prekrvavljenost pa je ključnega pomena za močno erekcijo, ki je osnova za zanositev.

IZBOLJŠA PLODNOST

Z vitamini A, C, D in E ter patentirano vodotopno obliko antioksidanta koencima Q10 (Q10Vital®) krepi imunski sistem in izboljšuje počutje.

Popolna kombinacija vitaminov, mineralov in antioksidantov, ki na naraven način izboljšujejo plodnost.

 

Sestavine

Skrbno izbrane, visoko kakovostne in preverjene sestavine.

tabela sestavin zanj

Cink

Cink je kovina, v telesu pa mikroelement, vključen v številne pomembne procese. Krepi imunski sistem in je sestavina številnih encimskih sistemov, med drugim kompleksa DNK polimeraze, ki je ključen za uspešno razmnoževanje. Pomanjkanje cinka v telesu onemogoča normalno zorenje spermijev, zaradi česar nimajo dovolj moči in gibljivosti za oploditev jajčeca. Ker cink vpliva tudi na hormonsko ravnovesje, lahko njegovo pomanjkanje oteži spočetje zaradi negativnega vpliva na nivo testosterona.

 

Koencim Q10

Antioksidant koencim Q10 ima pomembno vlogo pri izboljšanju plodnosti. Dodatek koencima Q10 k prehrani lahko dokazano izboljša kakovost semenske tekočine. Izboljša namreč gostoto, morfologijo in gibljivost spermijev. Ker koencim Q10 skrbi za energijo v celicah, ga je v spermijih veliko, saj potrebujejo energijo za premikanje in preboj skozi sluz materničnega vratu, oboje pa poveča možnost oploditve. Kot antioksidant koencim Q10 pomaga nevtralizirati oksidativni stres, ki škoduje DNK sperme.

L-karnitin

L-karnitin je prisoten v vsaki celici v telesu, saj ima pomembno vlogo pri nastanku energije. Plodnost izboljša tako, da pozitivno vpliva na število, koncentracijo, gibljivost in morfologijo semenčic, prav tako pa spolne celice in njihov DNK varuje pred oksidativnim stresom. Raziskovalci so ugotovili, da so nizke vrednosti L-karnitina povezane z neplodnostjo. Rezultat pomanjkanja je nizko število in gibljivost spermijev ter nenormalna morfologija.

L-arginin

Arginin je neesencialna aminokislina, ki ima pomembno vlogo pri delovanju krvnega obtoka, celični delitvi in sproščanju hormonov, prav tako pa pri celjenju ran, odstranjevanju amonijaka iz telesa in delovanju imunskega sistema. Ker je predhodnik dušikovega oksida, L-arginin izboljša krvni pretok, dobra prekrvavljenost pa je ključnega pomena za močno erekcijo. Vpliva tudi na kakovost semenske tekočine, saj poveča njen volumen ter število in gibljivost spermijev.

Vitamin D

Moškim, ki imajo težave s plodnostjo, pogosto primanjkuje vitamina D, ki igra pomembno vlogo pri nastanku spolnih hormonov. Raziskave so pokazale, da imajo moški z višjo vsebnostjo vitamina D bolj kakovostno semensko tekočino (spremiji so hitrejši in uspešnejši pri prodoru v jajčece).

Vitamin C

Semenska tekočina normalno vsebuje veliko vitamina C, ki spermo med razvojem in v času zrelosti varuje pred oksidativnim stresom. Pomanjkanje vitamina C se odraža v manj kakovostni semenski tekočini: manjšemu številu in slabši gibljivosti semenčic ter pogostejših morfoloških nepravilnostih.

Zakaj še je Fertility+ tako učinkovit?

Prehransko dopolnilo Fertility+ je namenjeno vsem moškim, ki si želijo skupaj s partnerko ustvariti družino. Kapsule Fertility+ dokazano povečujejo možnosti zanositve in izboljšujejo kakovost semenske tekočine.

Koencim Q10 je v telesu izjemno pomembna spojina, saj ima ključno vlogo pri nastanku celične energije. Kot zelo učinkovit naravni antioksidant se uspešno bori s prostimi radikali in tako varuje celice pred poškodbami DNK. Naš izdelek vsebuje unikatno, patentirano vodotopno obliko Q10Vital®, ki ima dokazano izjemno visoko absorpcijo. Številne raziskave so dokazale, da ima antioksidant Q10 tudi pomembno vlogo pri izboljšanju plodnosti.

Ob uživanju prehranskega dopolnila Fertility+, ki prav tako pomaga izboljšati vaš imunski sistem, ni potrebno uživati drugih prehranskih dopolnil, saj le-to vsebuje zadostno mero mineralov in vitaminov, ki jih je ob normalni prehrani priporočljivo zaužiti v enem dnevu.

Prehransko dopolnilo Fertility+ je zaradi skrbno izbranih sestavin trenutno najboljša izbira na trgu za izboljšanje plodnosti.

Ferility+ je potrebno uživati 2-krat dnevno, po 1 kapsulo zjutraj in zvečer. Zaužije se z vodo, najbolje po obroku.

Dr. Susanne Gaschler, specialistka za umetne oploditve

PREVERITE, kaj
pravijo strokovnjaki!

PRIPOROČILO GINEKOLOGINJE

Dr. Susanne Gaschler:

“Prehransko dopolnilo v kapsulah Fertility+ iz Vitanovala bi priporočila vsem parom, ki si želijo ustvariti družino. Dandanes se zaradi različnih, predvsem družbenih dejavnikov starševstvo prelaga na kasnejše življenjsko obdobje, s težavami ob zanositvi pa se srečuje vsak sedmi par. Vitanovalove kapsule Fertility+, ki so na voljo v dveh različicah – ZANJO in ZANJ, vsebujejo visoke vrednosti cinka, ki je edini element, ki dokazano povečuje plodnost in vam lahko učinkovito pomaga pri načrtovanju družine. Fertility+ prav tako poskrbi za naravno ravnovesje mineralov in vitaminov v telesu ter posledično izboljšuje tudi počutje in krepi imunski sistem. Sočasno zato ni treba uporabljati nobenega drugega prehranskega dopolnila.”

Mnenja uporabnikov

Claudia Wagner
Claudia Wagner
Read More
Ko se danes ozrem nazaj, lahko rečem, da je bila pot do zanositve vse prej kot lahka. Z možem sva se namreč več kot leto dni trudila, da bi zanosila, a žal neuspešno. Posledično sva bila v tem obdobju veliko pod stresom in slabe volje, jaz pa še vedno nisem bila noseča. Vse dokler mi moja ginekologinja ni priporočila kapsul Fertility+. Seveda sem bila sprva skeptična, ker sem v preteklosti preizkusila že več podobnih proizvodov, ki pa niso bili učinkoviti. Pri Fertility+ je bilo drugače. Že po 2 tednih uporabe se je opazno izboljšalo moje počutje, zares pa me je presenetilo, koliko imam kar naenkrat energije. Že po 2 mesecih uporabe kapsul, ki sva jih uživala oba, sva z možem končno zagledala tisti plusek na testu nosečnosti. Seveda so naju preplavila čustva, to je bil čudovit trenutek in bila sva izredno hvaležna. Nama so kapsue Fertility+ zares spremenile življenje, zato bi jih priporočila vsem parom, ki načrtujejo otroka.
NAJBOLJ VŠEČ: Dostopna cena glede na učinkovitost.

PREDVAJAJ VIDEO
Lena Lang
Lena Lang
Read More
Že na začetku razmerja sva se z možem strinjala, da si želiva otroka, pravzaprav dva, zato sva hitro začela z načrtovanjem. Bila sva namreč prepričana, da nama bo uspelo takoj, a še zdaleč ni bilo tako. Najprej so minevali meseci, potem pa je minilo že celo leto, jaz pa še kar nisem bila noseča. Za nasvet sem zato prosila svojo ginekologinjo, ki mi je predstavila Vitanovalove kapsule Fertility+, ki vsebujejo vse minerale in vitamine, potrebne tako za zdravo zanositev kot tudi nosečnost. Že po nekaj tednih uživanja teh kapsul, se je občutno izboljšalo moje počutje. Imela sem več energije in volje do življenja, postala sem bolj pozitivna in sproščena. Po približno 3 mesecih, ko bi morala dobiti mesečno perilo, mi je le-to izostalo. Seveda sem se takoj odpravila v lekarno po test nosečnosti, opravila preizkus in končno zagledala težko pričakovani plus. Bila sem noseča in danes imava z možem čudovito in zdravo hčerko.
NAJBOLJ VŠEČ: Proizvod je 100 % naraven in brez stranskih učinkov.

PREDVAJAJ VIDEO
Primož Koren
Primož Koren
Read More


Ko si mlad, si zamišljaš kako bo, ko boš imel družino. Niti pomisliš ne, da bi lahko naletel na težave. Spominjam se, kako boleče je bilo, ko nama z ženo tudi po letu dni poskušanja ni uspelo spočeti otroka, ki sva si ga tako zelo želela. Sam sem se počutil, kot da mi je v življenju na celi črti spodletelo in nisem se počutil kot pravi moški. Na srečo nama je znanec priporočil kapsule Fertility+, ki jih je užival tudi sam in danes imava doma dva malčka ter s soncem obsijan vsak dan, tudi če zunaj dežuje.

NAJBOLJ VŠEČ: Preprosta uporaba in priročno pakiranje.
Mario Knez
Mario Knez
Read More
Vedno sem si želel postati oče, vendar je res, da sem s to odločitvijo nekoliko odlašal. Ko se danes ozrem nazaj, mi je nedvomno žal. S partnerko sva bila skupaj že 7 let in jaz sem bil že krepko čez trideset. Odločila sva se, da je sedaj res čas, da ustvariva družino in oba sva bila vznemirjena. Na žalost pa vznemirjenje ni prav dolgo trajalo, saj po več kot pol leta rednih spolnih odnosov, ona še vedno ni bila noseča. Zdravnik nama je svetoval, naj preizkusiva 100 % naravne kapsule Fertility+ s cinkom in koencimom Q10, ki naj bi pomagale povečati možnosti za zanositev. Seveda nisva bila ravno prepričana, da bodo le-te učinkovale, a v tistem trenutku sva bila pripravljena preizkusiti vse. In še dobro, da je bilo tako, saj sva po približno 4 mesecih uživanja kapsul Fertility+ izvedela, da pričakujeva prvega otroka. Danes sva ponosna starša deklice in fantka, drugič pa nama je s Fertility+ uspelo že po 2 mesecih poizkušanja.

NAJBOLJ VŠEČ: Vsebnost vitaminov in mineralov, ki izboljšujejo tudi počutje.
Previous
Next

Fertility+ ZANJ paketi

Prva pomoč pri načrtovanju družine

 

fertility+ 1M

1 – mesečna terapija (60 kapsul)

29.90€

REDNA CENA

BREZPLAČNA POŠTNINA

fertility+ 2M

2 – mesečna terapija (120 kapsul)

54.90€

PRIHRANITE: 4,90 €

BREZPLAČNA POŠTNINA

fertility+3M

3 – mesečna terapija (180 kapsul)

74.97€

PRIHRANITE: 14,70 €

BREZPLAČNA POŠTNINA

Naročite v paru in
prihranite

Skupaj hitreje do družine!

IZBERITE TRAJANJE TERAPIJE:

1 mesec

54.9 €

109.8€

2 meseca

99.9 €

199.8€

3 mesece

139.9 €

279.8€

+ Brezplačna dostava

Ne prezrite super nasvetov in drugih ugodnosti!

Samo za naše VitaNovalovce!