Izjava zasebnosti

Varovanje osebnih podatkov

Osebni podatki obiskovalcev so nam izrednega pomena, zato se zavezujemo k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva v smislu elektronskega sporočila, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim oziroma tretjim osebam.

Svoboda izbire podajanja podatkov

Kupec oziroma obiskovalec ima nadzor nad tem, katere podatke bo zaupal ponudniku. Če se kupec/obiskovalec odloči, da določenih podatkov ne bo posredoval ponudniku, potem je možno, da do nekaterih mest in funkcij ne bo imel dostopa. Ponudnik kupcu/obiskovalcu daje možnost, da se kadarkoli odjavi od prejemanja informativne ponudbe (odjavi se direktno v e-sporočilu ali pošlje e-sporočilo na e-naslov info@vitanoval.com z dopisom, da se želi odjaviti od prejemanja elektronskih sporočil).

Piškotki

Piškotki so neopazni dokumenti, ki so začasno shranjeni na vašem računalniku in omogočajo naši strani prepoznavanje vašega računalnika, ko naslednjič obiščete spletno stran. Ponudnik uporablja piškotke le za zbiranje informacij, ki zadevajo uporabo spletne strani in za analitična orodja, ki omogočajo izboljšanje uporabniške izkušnje. V piškotkih niso razkrite kakršnekoli občutljive osebne informacije.

Dostop do obveščenosti

Za vsa vprašanja o varovanju osebnih podatkov se naj kupec/obiskovalec obrne na e-naslov: info@vitanoval.com
Fertility+ ZANJO

Fertility+ 1M

1 – mesečna terapija (60 kapsul)

44.90€

REDNA CENA 89.8 €

BREZPLAČNA POŠTNINA
EKSKLUZIVNA PONUDBA

Fertility+ 1M

1 – mesečna terapija (60 kapsul)

44.90€

REDNA CENA 89.8€

BREZPLAČNA POŠTNINA
EKSKLUZIVNA PONUDBA
Fertility+ ZANJ

Ne prezrite super nasvetov in drugih ugodnosti!

Samo za naše VitaNovalovce!