Pogosto zastavljena vprašanja

Poiščite odgovor na svoje vprašanje!

Fertility+ je namenjen vsem ženskam in moškim, ki načrtujejo družino, saj dokazano povečuje možnosti za zanositev. Popolna kombinacija vitaminov, mineralov in antioksidantov na naraven način preverjeno izboljšujejo plodnost.

Fertility+ zaradi visoke vsebnosti vitaminov in mineralov že po nekaj dneh uporabe izboljša vaše počutje in okrepi imunski sistem, za izboljšanje plodnosti pa je prehransko dopolnilo Fertility+ priporočljivo uživati vsaj 3 mesece.

Kapsule Fertility+ je potrebno uživati 2-krat dnevno, zjutraj in zvečer. Kapsule se zaužije z vodo, najbolje po obroku.

Fertility+ lahko uporabljate sočasno z vsemi zdravili razen z drugimi prehranskimi dopolnili. Ferility+ namreč vsebuje dovolj visoke vrednosti mineralov in vitaminov, ki jih je priporočljivo zaužiti v enem dnevu.

V kolikor po letu dni rednih spolnih odnosov in uživanja Fertility+ še vedno niste zanosili, je priporočljivo, da obiščete zdravnika.

Poleg uživanja prehranskega dopolnila Fertility+, ki dokazano krepi imunski sistem, uravnava hormonsko ravnovesje in izboljšuje plodnost, je pomembno tudi, da vzdržujete zdrav življenjski stil, kar pomeni, da se izogibate kajenju, alkoholu in ostalim drogam ter poskrbite za ustrezno prehrano in se dovolj gibate.

Ne prezrite super nasvetov in drugih ugodnosti!

Samo za naše VitaNovalovce!